Itself Tools
itselftools
Si të ndaj vendndodhjen time në iPad

Si të ndaj vendndodhjen time në iPad

Ndani vendndodhjen tuaj aktuale në iPad me këtë aplikacion uebi falas dhe të sigurt. Mund ta përdorni gjithashtu për të gjetur dhe konvertuar adresën dhe koordinatat në vendndodhjen tuaj tani.

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Shtypni për të ndarë vendndodhjen tuaj

Ne ofrojmë katër mjete falas të gjeolokimit online

Mjet online Ndani Vendndodhjen Time: Ndani vendndodhjen tuaj aktuale

https://share-my-location.com/sq

Ndarja e vendndodhjes sime ju lejon të njoftoni familjen dhe miqtë tuaj se ku jeni, nëse do të ndihmojë në takimin ose për sigurinë tuaj. Ju gjithashtu mund të ndani vendndodhjen tuaj me botën duke shpërndarë se ku jeni në platformat e mediave sociale si Facebook ose Twitter, ose mund ta ndani vendndodhjen tuaj me email, mesazh me tekst ose çfarëdo mjeti tjetër të disponueshëm.

Mjet online Geocoding: Shndërroni një adresë rruge në koordinatat GPS

https://share-my-location.com/sq/geocoding

Gjeokodimi është një proces që konverton një adresë rruge në koordinatat e gjatësisë dhe gjatësisë. Kjo mund të jetë e dobishme në shumë situata të tilla si të qenit në gjendje të poziciononi ndonjë adresë në çdo hartë të caktuar.

Mjet online Gjeokodimi I Kundërt: Shndërroni koordinatat GPS në një adresë rruge

https://share-my-location.com/sq/reverse-geocoding

Gjeokodimi i kundërt është një proces që konverton koordinatat e gjatësisë dhe gjatësisë në një adresë. Ju dëshironi të dini se cila është adresa që korrespondon me vendndodhjen tuaj aktuale, ose të zbuloni adresën e ndonjë pike në një hartë, ky mjet falas i gjeokodimit të kundërt është ajo që ju nevojitet.

Mjet online Vendndodhja Ime: Merrni koordinatat GPS të vendndodhjes tuaj aktuale

https://share-my-location.com/sq/my-location

Gjetja e koordinatave të vendndodhjes tuaj të tanishme është shumë e dobishme në shumë situata nga pozicionimi i vetes në një hartë deri në vendosjen e elektronikës dhe teleskopëve. Për të mësuar më shumë rreth koordinatave të gjatësisë dhe gjatësisë, ju lutemi kontrolloni prezantimin tonë më poshtë.

Veçori imazhin e seksionit

Features

Sigurt

Ndjehuni të sigurt për të dhënë lejet për të hyrë në vendndodhjen tuaj, ajo nuk përdoret për ndonjë qëllim tjetër përveçse të deklaruar.

E lirë për t'u përdorur

Ky aplikacion ueb i shërbimeve të vendndodhjes është plotësisht falas për t'u përdorur, nuk nevojitet regjistrim dhe nuk ka kufi përdorimi.

Online

Ky aplikacion bazohet tërësisht në shfletuesin tuaj të internetit, nuk është instaluar asnjë softuer.

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Ky aplikacion funksionon në çdo pajisje që ka një shfletues: telefona celularë, tabletë dhe kompjuterë desktop.

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb