Logoja e Itself Tools
itselftools
Shndërroni një adresë në koordinata

Shndërroni një adresë në koordinata

Përdorni këtë mjet online për të kthyer një adresë rruge në koordinata GPS. Mjetet tona ju lejojnë të gjeni koordinatat dhe adresën në vendndodhjen tuaj, të konvertoni adresat dhe koordinatat dhe të ndani vendndodhjet.

Veçori imazhin e seksionit
Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb