Itself Tools
itselftools
Cara nuduhake lokasiku kanthi pesen teks

Cara nuduhake lokasiku kanthi pesen teks

Nuduhake lokasi saiki kanthi pesen teks nganggo aplikasi web sing gratis lan aman iki. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo nemokake lan ngowahi alamat lan koordinat ing lokasi sampeyan saiki.

Situs iki nggunakake cookie. Sinau luwih lengkap.

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Ngerti

Pencet kanggo nuduhake lokasi sampeyan

Kita nyedhiyakake patang alat geolokasi online gratis

Alat online Nuduhake Lokasiku: Nuduhake lokasi sampeyan saiki

https://share-my-location.com/jv

Nuduhake lokasi sampeyan ngidini sampeyan supaya kulawarga lan kanca ngerti sampeyan lagi ing ngendi, yaiku bisa mbantu rapat utawa kanggo keamanan sampeyan dhewe. Sampeyan uga bisa nuduhake lokasi sampeyan karo jagad kanthi nuduhake lokasi ing platform media sosial kayata Facebook utawa Twitter, utawa sampeyan bisa nuduhake lokasi sampeyan liwat email, pesen teks utawa cara liya sing kasedhiya.

Alat online Geocoding: Ngonversi alamat dalan menyang koordinat GPS

https://share-my-location.com/jv/geocoding

Geocoding minangka proses sing ngowahi alamat jalan dadi koordinat latitude lan longitude. Iki bisa migunani ing pirang-pirang kahanan kayata bisa menehi alamat ing peta apa wae.

Alat online Geocoding Mbalikke: Ngonversi koordinat GPS dadi alamat dalan

https://share-my-location.com/jv/reverse-geocoding

Geocoding mbalikke yaiku proses sing ngowahi koordinat latitude lan longitude menyang alamat. Sampeyan pengin ngerti apa alamat sing cocog karo lokasi saiki, utawa ngerteni alamat apa wae titik ing peta, alat geocoding mbalikke iki sampeyan kudu.

Alat online Lokasi Aku: Goleki koordinat GPS ing lokasi sampeyan saiki

https://share-my-location.com/jv/my-location

Nggoleki koordinasi lokasi saiki migunani banget ing pirang-pirang kahanan saka posisi dhewe ing peta kanggo nyetel elektronik lan teleskop. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan koordinat latitude lan longitude, priksa introduksi ing ngisor iki.

Gambar bagean fitur

Fitur

Aman

Aran aman kanggo menehi ijin kanggo ngakses lokasi, iku ora digunakake kanggo maksud apa liyane saka nyatakake.

Gratis kanggo nggunakake

Aplikasi web layanan lokasi iki gratis kanggo digunakake, ora ana registrasi lan ora ana watesan panggunaan.

Nyambung

Aplikasi iki adhedhasar kabeh browser web sampeyan, ora ana piranti lunak sing diinstal.

Kabeh piranti didhukung

Aplikasi iki bisa digunakake ing piranti apa wae sing duwe browser: ponsel, tablet lan komputer desktop.

Gambar bagean aplikasi web