Itself Tools
itselftools
Lokasi aku

Lokasi aku

Gunakake alat online iki kanggo entuk koordinat GPS ing lokasi sampeyan saiki. Piranti kita ngidini sampeyan nemokake koordinat lan alamat ing lokasi sampeyan, kanggo ngowahi alamat lan koordinat lan nuduhake lokasi.

Situs iki nggunakake cookie. Sinau luwih lengkap.

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Ngerti

Kita nyedhiyakake patang alat geolokasi online gratis

Alat online Nuduhake Lokasiku: Nuduhake lokasi sampeyan saiki

https://share-my-location.com/jv

Nuduhake lokasi sampeyan ngidini sampeyan supaya kulawarga lan kanca ngerti sampeyan lagi ing ngendi, yaiku bisa mbantu rapat utawa kanggo keamanan sampeyan dhewe. Sampeyan uga bisa nuduhake lokasi sampeyan karo jagad kanthi nuduhake lokasi ing platform media sosial kayata Facebook utawa Twitter, utawa sampeyan bisa nuduhake lokasi sampeyan liwat email, pesen teks utawa cara liya sing kasedhiya.

Alat online Geocoding: Ngonversi alamat dalan menyang koordinat GPS

https://share-my-location.com/jv/geocoding

Geocoding minangka proses sing ngowahi alamat jalan dadi koordinat latitude lan longitude. Iki bisa migunani ing pirang-pirang kahanan kayata bisa menehi alamat ing peta apa wae.

Alat online Geocoding Mbalikke: Ngonversi koordinat GPS dadi alamat dalan

https://share-my-location.com/jv/reverse-geocoding

Geocoding mbalikke yaiku proses sing ngowahi koordinat latitude lan longitude menyang alamat. Sampeyan pengin ngerti apa alamat sing cocog karo lokasi saiki, utawa ngerteni alamat apa wae titik ing peta, alat geocoding mbalikke iki sampeyan kudu.

Alat online Lokasi Aku: Goleki koordinat GPS ing lokasi sampeyan saiki

https://share-my-location.com/jv/my-location

Nggoleki koordinasi lokasi saiki migunani banget ing pirang-pirang kahanan saka posisi dhewe ing peta kanggo nyetel elektronik lan teleskop. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan koordinat latitude lan longitude, priksa introduksi ing ngisor iki.

Gambar bagean fitur

Fitur

Aman

Aran aman kanggo menehi ijin kanggo ngakses lokasi, iku ora digunakake kanggo maksud apa liyane saka nyatakake.

Gratis kanggo nggunakake

Aplikasi web layanan lokasi iki gratis kanggo digunakake, ora ana registrasi lan ora ana watesan panggunaan.

Nyambung

Aplikasi iki adhedhasar kabeh browser web sampeyan, ora ana piranti lunak sing diinstal.

Kabeh piranti didhukung

Aplikasi iki bisa digunakake ing piranti apa wae sing duwe browser: ponsel, tablet lan komputer desktop.

Pambuka koordinat lintang lan garis lintang

Koordinat Latitude lan longitude yaiku bagean saka sistem koordinat geografis sing bisa ngenali lokasi ing Bumi. Sistem iki nggunakake permukaan bundher sing nutupi bumi. Lumahing iki dipérang dadi kothak lan saben titik ing permukaan iki cocog karo garis lintang lan garis lintang tartamtu, kaya saben titik ing pesawat kartesian cocog karo koordinat x lan y. Kothak iki misahake permukaan Bumi kanthi rong garis sing mbukak podo karo khatulistiwa lan Kutub Lor menyang Kutub Kidul.

Garis sing sejajar karo khatulistiwa, lan supaya garis sing mlayu ngétan menyang sisih kulon, duwe nilai garis lintang sing tetep. Dheweke, cukup, diarani paralel. Garis sing mlaku kanthi tepat ing khatulistiwa ditetepake nilai garis lintang 0. Mlaku ing sisih Lor menyang Kutub Lor nilai latitudo mundhak saka 0 nganti 90 ing Kutub Lor. New York, sing kira-kira separo ing antarane khatulistiwa lan Kutub Lor duwe lintang 40.71455. Saka khatulistiwa ing sisih kidul nilai latitud dadi negatif lan tekan -90 ing Kutub Kidul. Rio de Janeiro nduwe garis lintang -22.91216.

Garis sing diluncurake saka Kutub Lor menyang Kutub Kidul nduweni nilai garis bujur. Garis kasebut diarani meridian. Meridian sing netepake nilai bujur 0 ngliwati Greenwich ing Inggris. Ing sisih kulon saka Greenwich, ujar menyang Amérika, nilai-nilai bujur dadi negatif. Nilai-nilai garis lintang ing sisih kulon Greenwich lunga saka 0 nganti -180 lan nilai-nilai bujur sing bakal mangkat menyang wetan saka 0-100. Mexico City nduwe garis lintang -99.13939 lan Singapura nduwe garis lintang 103.85211.

Koordinat lintang lan garis lintang umpamane digunakake dening GPS. Ing wektu apa wae, lokasi sampeyan saiki bisa ditetepake kanthi koordinat latitude lan longitude.

Gambar bagean aplikasi web