Logo itself tools
itself
tools
Nuduhake lokasiku liwat email

Nuduhake Lokasiku Liwat Email

Temokake pandhuan babagan cara nuduhake lokasi liwat email. Lan gunakake alat online gratis kanggo nemokake, ngowahi lan nuduhake koordinat lan alamat GPS.

Kanggo nggunakake alat iki, sampeyan kudu setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Aku setuju


Dilindhungi Privasi

Dilindhungi Privasi

Kita nggawe alat online aman sing adhedhasar awan utawa sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan. Nglindhungi privasi sampeyan minangka salah sawijining masalah utama nalika ngembangake alat.

Piranti online sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan ora perlu ngirim data (file, data audio utawa video, lsp.) liwat internet. Kabeh karya wis rampung sacara lokal dening browser dhewe, nggawe alat iki cepet banget lan aman. Kanggo nggayuh iki, kita nggunakake HTML5 lan WebAssembly, sawijining wangun kode sing dioperasikake dening browser dhewe sing ngidini alat kita bisa dieksekusi kanthi cepet.

Kita kerja keras supaya piranti bisa digunakake sacara lokal ing piranti amarga ora ngirim data liwat internet luwih aman. Kadhangkala, iki ora optimal utawa ora bisa digunakake kanggo alat sing mbutuhake daya pangolahan sing dhuwur, nampilake peta sing ngerti lokasi sampeyan saiki, utawa ngidini sampeyan nuduhake data.

Piranti online berbasis awan nggunakake HTTPS kanggo ngenkripsi data sing dikirim lan diundhuh saka infrastruktur awan, lan mung sampeyan sing duwe akses menyang data sampeyan (kajaba sampeyan wis milih kanggo nuduhake). Iki nggawe alat basis awan kita aman banget.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi.

Pambuka koordinat lintang lan garis lintang

Koordinat Latitude lan longitude yaiku bagean saka sistem koordinat geografis sing bisa ngenali lokasi ing Bumi. Sistem iki nggunakake permukaan bundher sing nutupi bumi. Lumahing iki dipérang dadi kothak lan saben titik ing permukaan iki cocog karo garis lintang lan garis lintang tartamtu, kaya saben titik ing pesawat kartesian cocog karo koordinat x lan y. Kothak iki misahake permukaan Bumi kanthi rong garis sing mbukak podo karo khatulistiwa lan Kutub Lor menyang Kutub Kidul.

Garis sing sejajar karo khatulistiwa, lan supaya garis sing mlayu ngétan menyang sisih kulon, duwe nilai garis lintang sing tetep. Dheweke, cukup, diarani paralel. Garis sing mlaku kanthi tepat ing khatulistiwa ditetepake nilai garis lintang 0. Mlaku ing sisih Lor menyang Kutub Lor nilai latitudo mundhak saka 0 nganti 90 ing Kutub Lor. New York, sing kira-kira separo ing antarane khatulistiwa lan Kutub Lor duwe lintang 40.71455. Saka khatulistiwa ing sisih kidul nilai latitud dadi negatif lan tekan -90 ing Kutub Kidul. Rio de Janeiro nduwe garis lintang -22.91216.

Garis sing diluncurake saka Kutub Lor menyang Kutub Kidul nduweni nilai garis bujur. Garis kasebut diarani meridian. Meridian sing netepake nilai bujur 0 ngliwati Greenwich ing Inggris. Ing sisih kulon saka Greenwich, ujar menyang Amérika, nilai-nilai bujur dadi negatif. Nilai-nilai garis lintang ing sisih kulon Greenwich lunga saka 0 nganti -180 lan nilai-nilai bujur sing bakal mangkat menyang wetan saka 0-100. Mexico City nduwe garis lintang -99.13939 lan Singapura nduwe garis lintang 103.85211.

Koordinat lintang lan garis lintang umpamane digunakake dening GPS. Ing wektu apa wae, lokasi sampeyan saiki bisa ditetepake kanthi koordinat latitude lan longitude.

Pandhuan kanggo nuduhake lokasi sampeyan ing macem-macem piranti lan aplikasi