Itself Tools
itselftools
Како да ја споделам мојата локација на iPhone

Како да ја споделам мојата локација на iPhone

Споделете ја вашата моментална локација на iPhone со оваа бесплатна и безбедна веб-апликација. Можете исто така да го користите за да ја пронајдете и конвертирате адресата и координатите на вашата локација сега.

Оваа страница користи колачиња. Научи повеќе.

Со користење на оваа страница, се согласувате со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

Притиснете за да ја споделите вашата локација

Обезбедуваме четири бесплатни онлајн алатки за геолокација

Онлајн алатка Споделете Ја Мојата Локација: Споделете ја вашата моментална локација

https://share-my-location.com/mk

Споделете ја мојата локација ви овозможува да им кажете на семејството и пријателите да знаат каде сте, без разлика дали ќе помогнете да се сретнете или за ваша лична безбедност. Можете исто така да ја споделите вашата локација со светот така што ќе споделувате каде сте на платформите за социјални медиуми, како што се Фејсбук или Твитер, или можете да ја споделите вашата локација преку е-пошта, текстуална порака или други достапни средства.

Онлајн алатка Геокодирање: Претворете улична адреса во GPS координати

https://share-my-location.com/mk/geocoding

Геокодирањето е процес што претвора улична адреса во координати на географска ширина и ширина. Ова може да биде корисно во многу ситуации, како што е можност за позиционирање на која било адреса на која било дадена карта.

Онлајн алатка Обратно Геокодирање: Претворете ги GPS координатите на улична адреса

https://share-my-location.com/mk/reverse-geocoding

Обратно геокодирање е процес кој ги претвора координатите за географска ширина и должина на адреса. Сакате да знаете која е адресата што одговара на вашата моментална локација или да ја дознаете адресата на која било точка на мапата, оваа бесплатна алатка за геокодирање со обратна насока е она што ви треба.

Онлајн алатка Мојата Локација: Добијте ги GPS координатите на вашата моментална локација

https://share-my-location.com/mk/my-location

Наоѓањето на координатите на вашата моментална локација е многу корисно во многу ситуации од позиционирање на мапа до поставување електроника и телескопи. За да дознаете повеќе за координатите за географска ширина и должина, проверете го нашиот вовед подолу.

Карактеристики на сликата на делот

Карактеристики

Безбедна

Чувствувајте се безбедно да дадете дозволи за пристап до вашата локација, таа не се користи за друга цел освен наведената.

Бесплатно за користење

Оваа веб-апликација за услуги за локација е потполно бесплатна за користење, не е потребна регистрација и нема ограничување за користење.

Онлајн

Оваа апликација е целосно базирана на вашиот веб-прелистувач, не е инсталиран софтвер.

Поддржани сите уреди

Оваа апликација работи на кој било уред што има прелистувач: мобилни телефони, таблети и десктоп компјутери.

Слика од делот за веб-апликации