Itself Tools
itselftools
Lokasi kuring

Lokasi kuring

Anggo alat online ieu pikeun kéngingkeun koordinat GPS pikeun lokasi anjeun ayeuna. Alat kami ngamungkinkeun anjeun milarian koordinat sareng alamat di lokasi anjeun, pikeun ngarobih alamat sareng koordinat sareng ngabagi lokasi.

Situs ieu ngagunakeun cookies. Diajar deui.

Kalayan ngagunakeun situs ieu, anjeun satuju kana Istilah Layanan sareng Kabijakan privasi kami.

Beunang

Kami nyayogikeun opat alat geolocation online gratis

Alat online Bagikeun Lokasi Kuring: Bagikeun lokasi anjeun ayeuna

https://share-my-location.com/su

Bagikeun lokasi kuring ngamungkinkeun anjeun pikeun ngantepkeun kulawarga sareng babaturan terang dimana anjeun aya, naha éta ngabantosan rapat atanapi pikeun kasalametan anjeun nyalira. Anjeun ogé tiasa ngabagi cicingan anjeun ka dunya ku ngabagi dimana anjeun dina platform média sosial sapertos Facebook atanapi Twitter, atanapi anjeun tiasa bagikeun lokasi anjeun ku email, pesen téks atanapi alat sanés anu sayogi.

Alat online Geocoding: Ngarobih alamat jalan kana koordinat GPS

https://share-my-location.com/su/geocoding

Geocoding mangrupikeun prosés anu ngarobih alamat jalan ka lintang sareng koordinat bujur. Ieu tiasa mangfaat dina loba kaayaan sapertos tiasa nempatkeun alamat naon waé dina peta anu ditangtukeun.

Alat online Geocoding Sabalikna: Ngarobih koordinat GPS kana alamat jalan

https://share-my-location.com/su/reverse-geocoding

Geocoding sabalikna mangrupikeun prosés anu ngarobah latitude sareng bujur koordinat ka hiji alamat. Anjeun hoyong terang naon alamat anu pakait sareng lokasi anjeun ayeuna, atanapi milari alamat tempat mana waé dina peta, alat geocoding sabalikna ieu nyaéta anu anjeun peryogikeun.

Alat online Lokasi Kuring: Kéngingkeun koordinat GPS pikeun lokasi anjeun ayeuna

https://share-my-location.com/su/my-location

Milarian koordinat lokasi anjeun ayeuna pisan kapaké dina seueur kaayaan tina netepkeun diri anjeun dina peta pikeun nyetél éléktronik sareng teleskop. Pikeun milarian langkung seueur ngeunaan garis lintang sareng koordinat bujur mangga parios perkenalan kami di handap.

Fitur gambar bagian

Fitur

Aman

Karasa aman pikeun masihan idin pikeun ngaksés lokasi anjeun, éta henteu dianggo pikeun tujuan naon waé sanés anu dinyatakeun.

Bébas ngagunakeun

Aplikasi wéb jasa lokasi ieu leres-leres gratis dianggo, henteu peryogi pendaptaran sareng henteu aya wates pamakean.

Online

Aplikasi ieu sagemblengna dumasar kana browser wéb anjeun, euweuh software dipasang.

Sadaya alat dirojong

Aplikasi ieu tiasa dianggo dina alat naon waé anu gaduh browser: telepon sélulér, tablet sareng komputer desktop.

Pengenalan kana koordinat lintang sareng bujur

Koordinat Latitude sareng bujur mangrupikeun bagian tina sistem koordinat geografis anu tiasa ngaidentipikasi mana waé lokasi di Bumi. Sistem ieu nganggo permukaan spherical anu nyakup Bumi. Permukaan ieu dibagi dina grid sareng unggal titik dina permukaan ieu pakait sareng garis lintang sareng bujur khusus, sapertos unggal titik dina pesawat cartesian pakait sareng koordinat x sareng y khusus. Grid ieu ngabagi permukaan Bumi ku dua sét garis anu ngajalankeun paralel sareng khatulistiwa sareng ti Kutub Kalér dugi ka Kutub Kidul.

Garis anu sajajar jeung katulistiwa, sareng barisan anu ngajalankeun wétan ka kulon, gaduh nilai lintang anu tetep. Éta, cekap, disebut paralel. Garis anu ngalir tepatna katulistiwa ngartikeun nilai garis lintang 0. Bérés kalér arah Kutub Kalér teras nilai lintang dina 0 ka 90 di Kutub Kalér. New York, anu jarakna satengahna antara katulistiwa sareng Kutub Kalér ngagaduhan garis lintang 40.71455. Tina katulistiwa nuju kidul nilai-nilai lintang janten négatip sareng ngahontal -90 di Kutub Kidul. Rio de Janeiro ngagaduhan garis lintang -22.91216.

Garis anu dijalankeun ti Kutub Kalér ka Kutub Kidul ngagaduhan nilai bujur konstan. Garis éta disebut meridian. Meridian anu ngahartikeun bujur nilai 0 ngaliwat Greenwich di Inggris. Bade kulon ti Greenwich, saurna nuju Amérika, nilai bujur janten négatip. Nilai-nilai bujur kulon Greenwich balik ti 0 dugi ka -180 sareng nilai bujur anu bakal timur angkat tina 0 ka 180. Mexico City gaduh bujur -99.13939 sareng Singapura gaduh bujur 103.85211.

Koordinat Latitude sareng bujur contona contona ku GPS. Dina waktosna waé, lokasi anjeun ayeuna tiasa didefinisikeun sacara tepat ku lintang sareng koordinat bujur.

Gambar bagian aplikasi wéb